Asiakkaat

Miksi valita auktorisoitu tilitoimisto kumppaniksi? Taloushallintoliitto myöntää auktorisoinnin ja se myös valvoo jäsentoimistoja säännöllisin tarkastuksin. Auktorisoidun tilitoimiston on oltava vakavarainen ja vastuuvakuutukset kunnossa sekä toimintaa ohjaamassa KLT-tutkinnon läpäissyt henkilö. Jatkuva kouluttautuminen kuuluu myös taloushallintoliiton vaatimuksiin.

Asiakkainamme on paljon eri toimialojen yrityksiä (rakennusala, teollisuus, palvelu, kauppa), asiakasyritystemme koko mitattuna henkilömäärällä vaihtelee 1 henkilöstä useita kymmeniä työllistäviin.

Myös kaikki yritysmuodot ovat meillä edustettuna (toiminimi, avoin- ja kommandiittiyhtiö, osakeyhtiö, osuuskunta, asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt, yhdistykset).

Palavereja pidämme asiakkaidemme kanssa useita kertoja tilikauden aikana joko kasvokkain tai tekniikkaa käyttäen. Keskustelemme verotukseen, rahoitukseen investointeihin yms. liittyvistä asioista. Nämä keskustelut auttavat asioita kehkeytymään ja loksahtamaan omille paikoilleen.

Etsitkö mukavaa tilitoimistoa monipuolisilla palveluilla?

Ota yhteyttä